Greenwich Country Club

From 2010 through 2014, Acheson Doyle Partners worked with the Greenwich Country Club on a series of renovation projects to upgrade and modernize the facility. In collaboration with interior designer Elspeth Knox, the firm began with the renovation of the guest rooms and corridors, with new finishes and lighting chosen to reflect the Club’s traditional architectural style. Renovation of the lounge and bar followed, incorporating custom millwork, lighting, finishes and new furnishings that re-established this room as the social hub of the Club. Acheson Doyle Partners subsequently prepared a Master Plan, providing long term options for developing amenity spaces and staff housing on the Club’s grounds.

 

 

Location:

Greenwich, CT

Year:

2014

Category:

Hospitality